Terminals

De producten van ABM Financial News zijn via verschillende technieken en protocollen direct beschikbaar voor zakelijke klanten, maar ook exclusief beschikbaar op verschillende platforms.

Wilt u het nieuws van ABM Financial News beschikbaar maken op uw platform, neemt u dan contact met ons op via de knop hiernaast.

 

Terminals

 

Bent u belegger en wilt u ons nieuws ontvangen op een van onderstaande platforms, neemt u dan contact met ons op via de knop hiernaast.

 

Beleggers

 

Bloomberg

The Bloomberg Terminal bereikt 325.000 professionele beleggers, onder wie analisten, handelaren en investor relations managers. Op de terminal van Bloomberg is zowel de Nederlandse als de Belgische newsfeed van ABM Financial News beschikbaar.

Factiva

Factiva is het de mondiale nieuws database van Dow Jones Newswires waarin bijna 33.000 nieuwsbronnen en datasets beschikbaar zijn. ABM Financial News heeft zowel de Belgische als de Nederlandse feed beschikbaar in Factiva.

Infront

Infront levert met de Infront Professional Terminal, kortweg IPT, een terminal met wereldwijde real time marktdata, waaronder 80 beurs exchanges. Op de IPT is zowel de Nederlandse als de Belgische newsfeed van ABM Financial News beschikbaar.

Refinitiv

Op de Eikon van Refinitiv is de Nederlandse newsfeed van ABM Financial News beschikbaar.